Tekil mesaj gösterimi
Eski 13-02-2010, 01:29   #19 (permalink)
hbastoncu
hbastoncu nickli üyeye ait kullanıcı resmi (Avatar)

Belli değil:)
hbastoncu nickli üyeye MSN üzeri mesaj gönder
Alıntı:
can yalcin nickli üyeden alıntı Mesajı göster
dikkatimi cektide vinc cesitlerinde mile maker konmamis.amerikan donanmasi uzun yillardir bu markayi kullaniyor ve satisa yeni basladi denilebilir.internetteki sitesinde warnla kiyaslamasi videolarla yapilmis ve warndan daha iyi sonuclar almistir.fiyatida warn'a göre yaklasik 300 dolar gibi daha uygun.incelemenizde ve degerlendirmenizde fayda var.
Can Merhaba,

Off road malzemelerinde Made in U.S.A. ve ENGLAND yazan hiç bir ürün sıkıntı yaratmıyor. Kaldı ki Mile Maker bu ürünlerden sadece biri. Tüm çeşitleri ve özellikleri dökümlerimde var. Fakat tavsiye edilen ürünlerin çoğu hidrolik veya mekanik. Servis konusu sıkıntı olacağından,açıkçası yaygın ve servisi olan winçler den yola çıkarak bilgi aktarmak istedim. Mekanik ve hidrolikle çalışan vinçlerin araç üzerindeki ağırlığı oldukça fazla ve bizler için çok profesyonel. Profesyonel demekteki kastım şu; bakım ve parçalar pahalı. Donanmada kullanılanlar heavy duty tabir ettiğimiz ağır işlerde kullanılanlar ki inanılmaz rakamlara satılıyorlar. Unimog ve kategorisinde bulunan araçlar için eyvallah ama 2000-2500 kg'lara ulaşan araçlarımız için tecrübe edilen,elektirikli ve bilinen vinçler en mantıklı olanlardır şeklinde düşündüm. Uğur Bey'in CJ'de bulunan vinci görmeni ve arazideki performansını görmeni isterim. İnanılmaz bir iş makinesi

Selamlar

The death of British automotive engineering legend Charles Spencer King leaves a big hole in the galaxy of Land Rover stars...
hbastoncu nickli üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile cevapla